companytop

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πάνω από 65 χρόνια τώρα, η εταιρεία ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε. στέκεται στο πλευρό της βιομηχανίας.
Mε σημαντικό μερίδιο αγοράς στην κατασκευή βιομηχανικών κυλίνδρων και στην εφαρμογή ελαστομερών επικαλύψεων συμμετέχουμε σε έργα που κινούν την παραγωγή προς το μέλλον.

 

Είμαστε περήφανοι για αυτό. Έχουμε οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται μεγάλα ονόματα των βιομηχανιών χάλυβα και αλουμινίου, των υφασμάτων, της συσκευασίας και των γραφικών τεχνών.
Στην εταιρεία μας βρίσκουν την πρωτοπορία, την αξιοπιστία και την ποιότητα ενός μεγάλου κατασκευαστή, αλλά και την ευελιξία και την προσωπική εξυπηρέτηση ενός καθημερινού συνεργάτη.

 

Οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορεί να είναι δύσκαμπτες και απρόσωπες.
Στην εταιρεία ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε. αντιμετωπίζουμε κάθε ζήτημα… κυλινδρικά!

 

Με τους άρτια καταρτισμένους ανθρώπους που στελεχώνουν την εταιρεία μας, με διαδικασίες ποιότητας κατά το σύγχρονο πρότυπο ISO 9001:2015 μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας με τον ταχύτερο, απλούστερο και οικονομικότερο τρόπο.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Πάνω από 65 χρόνια διαδρομής…

Ο χρόνος κυλάει, σαν τους ελαστικούς τροχούς καροτσιών, το πρώτο αντικείμενο της ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε. όταν ξεκίνησε το 1955,

αλλά και σαν τους εκτυπωτικούς και βιομηχανικούς κυλίνδρους στους οποίους στράφηκε στην πορεία η εταιρεία, αφουγκραζόμενη τις εξελίξεις της εποχής και βιώνοντας από κοντά την άνθηση της ελληνικής βιομηχανίας. Το 1980, η εταιρία μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής, πάντα με επικεφαλής τον Βασίλειο Κιβωτόπουλο.

kivotopoulos
kivotopoulos-orama

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

«Πάθος και δέσμευση για ανάπτυξη και αριστεία».

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

«Με προσωπική επαφή και τεχνική εμπειρία στην παραγωγή ελαστικών βιομηχανικών προϊόντων, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες και στους συνεργάτες μας, δημιουργώντας αξίες στα προϊόντα και στις σχέσεις μας».
kivotopoulos-apostoli

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

1. Συνεργασία

2. Ειλικρίνεια

3. Απλότητα

4. Εμπιστοσύνη

5. Δημιουργικότητα

6. Σεβασμός

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Kivotopoulou Anna
«Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Το μέγεθος μας μάς δίνει το πλεονέκτημα της αμεσότητας απέναντι σε οποιαδήποτε ανάγκη τους παρουσιαστεί και την ευελιξία να την απαντήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά».

Άννα Κιβωτοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος

mavros
«Δημιουργούμε λύσεις. Αυτή είναι η δουλειά μας: απαντάμε στα τεχνικά θέματα των πελατών μας ακολουθώντας την παγκόσμια αγορά, αλλά και προτείνοντας καινούριους, τεσταρισμένους δρόμους με τελικό προορισμό την αύξηση της παραγωγικότητας, την ταχύτητα και την οικονομία για την επιχείρησή σας».

Βασίλης Μαύρος, Τεχνικός Διευθυντής

arvanitakis-gr
«Δημιουργούμε συνεργασίες. Διαχειριζόμαστε κάθε περίπτωση ως εξειδικευμένη ανάγκη που χρήζει της αμέριστης προσοχής μας. Δουλεύουμε μαζί, με στόχο την κοινή μας ανάπτυξη».

Τάσος Αρβανιτάκης, Εμπορικός Διευθυντής

maps_GR

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Με τεχνογνωσία 65 ετών, σύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εκπαιδευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, εξασφαλίζουμε απόλυτη ακρίβεια στην κατασκευή  και στον ποιοτικό έλεγχο κάθε εφαρμογής.

tuvlogo Η πιστοποίηση στις εφαρμογές της ελαστομερής αντιδιαβρωτικής επένδυσης δοχείων και μεταλλικών κατασκευών επιβεβαιώνει την αποτελεσματική διαχείριση και περάτωση αντίστοιχων έργων.

 

Η απόκτηση πιστοποίησης 9001:2015 στο αντικείμενο της αντιδιαβρωτικής επένδυσης δοχείων και μεταλλικών κατασκευών επιβεβαιώνει την αποτελεσματική διαχείριση και περάτωση αντίστοιχων έργων.

 

Μέσω των συστηματικών ελέγχων από τον αρμόδιο φορέα, η εταιρεία μας διασφαλίζει τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων της, με συνέπεια την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Πολιτική Ποιότητας
DSC_3111

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Θέλουμε κάθε χρόνο να προσφέρουμε αγάπη! Στον άνθρωπο, στο περιβάλλον, στην κοινωνία.

Η δέσμευση στον άνθρωπο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον είναι βασικές αρχές που διέπουν την επιχείρησή μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας.

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ομάδα μας έδρασε με συνέπεια και ευθύνη στους τρεις προαναφερθέντες βασικούς άξονες, καθώς πιστεύουμε ότι δρώντας ομαδικά και επί της ουσίας συμμετέχουμε στην αλλαγή και στη βελτίωση σε κοινωνικό, πολιτισμικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ