companytop

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Πάνω από 60 χρόνια τώρα, η εταιρεία Β. Κιβωτόπουλος ΑΒΕΕ στέκεται στο πλευρό της βιομηχανίας.
Mε σημαντικό μερίδιο αγοράς στην κατασκευή βιομηχανικών κυλίνδρων και στην εφαρμογή ελαστομερών επικαλύψεων συμμετέχουμε σε έργα που κινούν την παραγωγή προς το μέλλον.

 

Είμαστε περήφανοι για αυτό. Έχουμε οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται μεγάλα ονόματα των βιομηχανιών χάλυβα και αλουμινίου, των υφασμάτων, της συσκευασίας και των γραφικών τεχνών.
Στην εταιρεία μας βρίσκουν την πρωτοπορία, την αξιοπιστία και την ποιότητα ενός μεγάλου κατασκευαστή, αλλά και την ευελιξία και την προσωπική εξυπηρέτηση ενός καθημερινού συνεργάτη.

 

Οι μεγάλες επιχειρήσεις μπορεί να είναι δύσκαμπτες και απρόσωπες.
Στην εταιρεία Β. Κιβωτόπουλος ΑΒΕΕ αντιμετωπίζουμε κάθε ζήτημα… κυλινδρικά!

 

Με τους άρτια καταρτισμένους ανθρώπους που στελεχώνουν την εταιρία μας, με διαφανείς διαδικασίες ποιότητας κατά το σύγχρονο πρότυπο ISO 9001:2015 και μια μετρήσιμη απόδοση μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας με τον ταχύτερο, απλούστερο και οικονομικότερο τρόπο.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Πάνω από 60 χρόνια διαδρομής…

Ο χρόνος κυλάει, σαν τους ελαστικούς τροχούς καροτσιών, το πρώτο αντικείμενο της Β. Κιβωτόπουλος ΑΒΕΕ όταν ξεκίνησε το 1955,

αλλά και σαν τους εκτυπωτικούς και βιομηχανικούς κυλίνδρους στους οποίους στράφηκε στην πορεία η εταιρία, αφουγκραζόμενη τις εξελίξεις της εποχής και βιώνοντας από κοντά την άνθηση της ελληνικής βιομηχανίας. Το 1980, η εταιρία μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο Αττικής, πάντα με επικεφαλής τον Βασίλειο Κιβωτόπουλο.

kivotopoulos

people

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Kivotopoulou Anna
«Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Το μέγεθος μας μάς δίνει το πλεονέκτημα της αμεσότητας απέναντι σε οποιαδήποτε ανάγκη τους παρουσιαστεί και την ευελιξία να την απαντήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά».

Άννα Κιβωτοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος

mavros
«Δημιουργούμε λύσεις. Αυτή είναι η δουλειά μας: απαντάμε στα τεχνικά θέματα των πελατών μας ακολουθώντας την παγκόσμια αγορά, αλλά και προτείνοντας καινούριους, τεσταρισμένους δρόμους με τελικό προορισμό την αύξηση της παραγωγικότητας, την ταχύτητα και την οικονομία για την επιχείρησή σας».

Βασίλης Μαύρος, Τεχνικός Διευθυντής

Σίμος Ξενιτέλλης
«Δημιουργούμε συνεργασίες. Διαχειριζόμαστε κάθε περίπτωση ως εξειδικευμένη ανάγκη που χρήζει της αμέριστης προσοχής μας. Δουλεύουμε μαζί, με στόχο την κοινή μας ανάπτυξη».

Σίμος Ξενιτέλλης, Εμπορικός Διευθυντής

world_map

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Με τεχνογνωσία 60 ετών, σύγχρονο εξοπλισμό και ένα ειδικά εκπαιδευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, εξασφαλίζουμε απόλυτη ακρίβεια στην κατασκευή, αλλά και στον ποιοτικό έλεγχο της κάθε εφαρμογής.
tuvlogo Με διαφανείς διαδικασίες ποιότητας κατά το σύγχρονο πρότυπο ISO 9001:2015 και μια μετρήσιμη απόδοση, μπορούμε να εγγυηθούμε την παραγωγή, αλλά και την ακριβή αναπαραγωγή για τους κλάδους που το απαιτούν, προϊόντων υψηλής ποιότητας, λειτουργικότητας και ακρίβειας σε βάθος χρόνου.
DSC_3111
research

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Μία πατέντα μας για κυλινδρικές επικαλύψεις από φθοριωμένα πολυμερή μας έφερε διεθνή αναγνώριση και σημαντικές συμφωνίες.

 

Πίσω από κάθε κατοχυρωμένη πατέντα μας κρύβεται μία νέα ανάγκη της βιομηχανίας.

 

Σε κάθε περίπτωση όμως, επιτυχία για εμάς είναι να συμβάλλουμε με τα προϊόντα μας στην ευκολία, στην βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας, στην ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών μας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Θέλουμε κάθε χρόνο να προσφέρουμε αγάπη! Στον άνθρωπο, στο περιβάλλον, στην κοινωνία.

Η δέσμευση στον άνθρωπο, στην κοινωνία και στο περιβάλλον είναι βασικές αρχές που διέπουν την επιχείρησή μας και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας.

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ομάδα μας έδρασε με συνέπεια και ευθύνη στους τρεις προαναφερθέντες βασικούς άξονες, καθώς πιστεύουμε ότι δρώντας ομαδικά και επί της ουσίας συμμετέχουμε στην αλλαγή και στη βελτίωση σε κοινωνικό, πολιτισμικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.

synergasies

ΟΡΑΜΑ

 

Να ισχυροποιήσουμε τη στρατηγική μας θέση ως ένας βασικός πρωταγωνιστής στην ευρωπαϊκή βιομηχανία και να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας με καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ

 

Επιδιώκοντας πάντα τη διατήρηση του χαμηλού κόστους, είμαστε αφοσιωμένοι στην αναζήτηση εξατομικευμένων και καινοτόμων υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.