ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

 

Με την διεθνή της παρουσία και αναγνώριση, η ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε. έχει εξασφαλίσει συνεργασίες με ξένες εταιρείες που πρωτοπορούν στον τομέα τους. Πιστεύουμε στις συνεργασίες, γιατί ενισχύουν το έργο μας και μας δίνουν ώθηση προς το μέλλον. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εγγυημένη ποιότητα και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

working_HOME
arrow-blue

Στον τομέα των εκτυπωτικών κυλίνδρων, έχουμε εδώ και πολλά χρόνια συνεργασία με την Tecnorulli s.r.l., μια ιταλική εταιρεία παγκοσμίου φήμης. Τα άριστα ποιοτικά αποτελέσματα της συνεργασίας αυτής, η απόλυτη συνέπεια στις πρώτες ύλες και οι αυστηροί έλεγχοι στις διαδικασίες παραγωγής μάς χαρίζουν την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων εκτυπωτικών μονάδων στην Ελλάδα.

tecnorulli

Η ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε. είναι συνεργάτης της Rema TipTop, εταιρείας με παγκόσμια παρουσία σε πάνω από 140 χώρες, η οποία θεωρείται ηγέτης στον τομέα της αντιδιαβρωτικής προστασίας. Τα κορυφαίας ποιότητας αντιδιαβρωτικά συστήματα της Rema TipTop, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την άρτια τεχνική υποστήριξη της εταιρείας μας, μας έχουν αναδείξει σε πρωταγωνιστή στον χώρο της αντιδιαβρωτικής προστασίας στην Ελλάδα.

rema