Βιομηχανίες

.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

 

Η ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε. για πολλά χρόνια τώρα έχει να προσφέρει αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις στις παρακάτω προκλήσεις που έχουν οι σύγχρονες βιομηχανίες :

 

 1. Μέγιστη αντίσταση στη διάσχιση και στην τριβή
 2. Χαμηλή διόγκωση στα χημικά απολίπανσης
 3. Μέγιστη χημική αντίσταση στα λιπαντικά επεξεργασίας των ελασμάτων
 4. Ειδικές επιφανειακές κατεργασίες για τη βελτίωση της πρόσφυσης των ελασμάτων
 5. Ελαστομερή με θερμοκρασία λειτουργίας έως και 170° C
 6. Άριστη δυναμική συμπεριφορά για γραμμικές ταχύτητες έως και 900 m/min
Κιβωτόπουλος βιομηχανία μετάλλου και αλουμινίου

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΧΑΡΤΟΥ

 

Οι ελαστικές επικαλύψεις κυλίνδρων στον κλάδο αυτό καλούνται να εξυπηρετήσουν τρεις βασικές λειτουργίες:

 

 1. να μεταφέρουν, να οδηγήσουν και να ευθυγραμμίσουν το υλικό που μεταφέρουν
 2. να βοηθήσουν στην απομάκρυνση περίσσειας υλικών όπως το νερό, κόλλα κλπ.
 3. να επαλείψουν διάφορα διαλύματα χημικών, καθώς επίσης και να εκτυπώσουν.

 

Η βιομηχανία χάρτου επιβάλλει υψηλές απαιτήσεις εκεί όπου χρησιμοποιούνται ελαστικοί κύλινδροι, ιδιαίτερα στα τμήματα εκείνα των μηχανών όπου ασκούνται πιέσεις σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες. Μία ευρεία γκάμα ελαστομερών συνθέσεων χρησιμοποιείται στην συγκεκριμένη βιομηχανία, ικανή να αντιμετωπίσει μία σειρά από αντίξοες συνθήκες παραγωγής.

Κιβωτόπουλος βιομηχανία μεταποίησης χάρτου
Κιβωτόπουλος κλάδος συσκευασίας

ΚΛΑΔΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 

Ανάλογα με τις γραμμικές ταχύτητες της παραγωγικής σας διαδικασίας το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είναι σε θέση να σας προτείνει τη χρήση ελαφρών κυλινδρικών πυρήνων χαμηλής αδράνειας, κατασκευασμένους από αλουμίνιο ή σύνθετα υλικά (GRP, GRE, CFRP).

 

Οι δικές μας λύσεις μπορούν να σας προσφέρουν:

 1. Αντίσταση στο όζον
 2. Χαμηλές τιμές τριβής
 3. Θερμοκρασίες λειτουργίας μέχρι 130 °C
 4. Λείανση επιφανειών μέχρι 0,6 Ra
 5. Αντιστατικές ιδιότητες
 6. Δυναμικές ιδιότητες
 7. Αποκολλητικές ιδιότητες
Κιβωτόπουλος κλάδος εκτυπώσεων

ΚΛΑΔΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

 

Η ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε. σε συνεργασία με οίκους του εξωτερικού, όχι μόνο έχει αναπτύξει μία σειρά από ελαστικές συνθέσεις ικανές να ικανοποιήσουν και την πιο απαιτητική εφαρμογή στις σύγχρονες γραφικές τέχνες, αλλά διαθέτει και το απαιτούμενο τεχνικό προσωπικό, ικανό να δώσει άμεσες και αξιόπιστες λύσεις.

Κιβωτόπουλος κλάδος κλωστοϋφαντουργίας και non-woven

ΚΛΑΔΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ NON-WOVEN

 

Οι κύλινδροι με ελαστομερείς επικαλύψεις πάντα έπαιζαν θεμελιώδη ρόλο στην βιομηχανία παραγωγής και επεξεργασίας υφασμάτων, για αυτό και είναι απαραίτητο να πληρούν υψηλές προδιαγραφές.

 

Η ικανότητα αντοχής των επικαλύψεων αυτών σε μια πληθώρα χημικών διαλυμάτων και συγκεντρώσεων, παράλληλα με την δυνατότητά τους να λειτουργούν σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών και μηχανικών καταπονήσεων – που συχνά συναντάται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής υφασμάτων – είναι ζητήματα πολύπλοκα και καίριας σημασίας.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΞΥΛΟΥ

 

Η βιομηχανία ξύλου χρησιμοποιεί κυλίνδρους επενδεδυμένους με ελαστικό που θα πρέπει να είναι κατασκευασμένοι με μεγάλη ακρίβεια.

 

Ειδικά η ποιότητα της ελαστικής σύνθεσης επικάλυψης θα πρέπει να πληροί τα απολύτως σωστά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα,

 1. στους κυλίνδρους επάλειψης κόλλας, η ομοιομορφία στα γεωμετρικά χαρακτηριστικά των κυλίνδρων σε συνδυασμό με τις ειδικές χαράξεις πάνω στην επιφάνεια του ελαστικού πρέπει να εξασφαλίσουν στον παραγωγό των φύλλων κόντρα πλακέ μία ομοιόμορφη επίστρωση κόλλας με απόλυτη ακρίβεια στην δοσομέτρηση
 2. στους κυλίνδρους βαφής, η ομοιογένεια της μάζας της ελαστικής σύνθεσης παίζει κυρίαρχο ρόλο στην ποιότητα της βαφής.
wood-industry
Επικαλύψεις κυλίνδρων ελαστικό, πολυουρεθάνη, σύνθετες επικαλύψεις

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ / ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

Οι πολυμερείς αντιδιαβρωτικές επικαλύψεις ανήκουν στις απαιτητικές εκείνες εφαρμογές που χρήζουν ενός υψηλού βαθμού εμπειρογνωμοσύνης.

 

Με άλλα λόγια απαιτεί την ικανότητα για την διερεύνηση των σωστών παραμέτρων που θα καθορίσουν την επιλογή των καταλλήλων υλικών και τεχνοτροπιών, ώστε να επιτευχθεί μία ολοκληρωμένη και αξιόπιστη λύση.

 

Με την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουμε επάνω στον τομέα της αντιδιαβρωτικής προστασίας, καταφέραμε να γίνουμε ένας έμπειρος, αξιόπιστος και έγκυρος πάροχος τεχνολογικών λύσεων.

arrow-down
Οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.
Στην ΚΙΒΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Μ.Α.Ε. θα βρουν την πρωτοπορία, την αξιοπιστία και την ποιότητα ενός μεγάλου κατασκευαστή, αλλά και την ευελιξία και την προσωπική εξυπηρέτηση ενός καθημερινού συνεργάτη.