Βράβευση της Κιβωτόπουλος Μ.Α.Ε. με τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά της στην Ομάδα Handball «Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου».

Κοπή πίτας Α.Σ.Ο.Δ. Ασπροπύργου

Βράβευση της Κιβωτόπουλος Μ.Α.Ε. με τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά της στην Ομάδα Handball «Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου».

Η ομάδα Handball Α.Σ.ΟΔ Ασπροπύργου πραγματοποίησε το Σάββατο 18.02.2023 την κοπή της πίτας στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΙΡΗΝΗ στον Ασπρόπυργο. Κιβωτόπουλος

 

 

DSC_7488

 

Κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν οι διακριθέντες αθλητές της ομάδας, οι χορηγοί και οι υποστηρικτές της. Το παρόν έδωσαν o δήμαρχος Ασπροπύργου, κύριος Νίκος Μελετίου, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης , μέλη του ΔΣ του Δήμου και της ομάδας όπως και πολλοί φίλοι της ομάδας.

 

 

Βραβευση Κιβωτοπουλος για την πολυετη χορηγια προς την ομάδα Handball ΑΣΟΔ Ασπροπυργου

Η εταιρεία Κιβωτόπουλος ήταν και αυτή τη χρονιά παρόν ως ένας από τους μεγάλους και βασικούς χορηγούς της ομάδας Handball Α.Σ.Ο.Δ Ασπροπύργου.

Η εταιρεία μας τιμήθηκε με τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ομάδας, κύριο Νικόλαο Ματθαίου, για την πολυετή στήριξη στην Ομάδα. Την πλακέτα παρέλαβε η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Κιβωτόπουλος, κυρία Σταυρούλα Λιάπη, ως εκπρόσωπος της εταιρείας και της Διευθύνουσας Σύμβουλος, κυρίας Άννας Κιβωτοπούλου.

«Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε μία τόσο εξαιρετική ομάδα στον Δήμο μας. Για την Κιβωτόπουλος η στήριξη της τοπικής κοινωνίας αποτελεί πρωταρχικό στόχο. Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια η οποία την πάει μπροστά και βοηθάει στην ευημερία και τα παιδιά αυτού τόπου, γιατι αυτά είναι το μέλλον μας. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους με υγεία, καλή επιτυχία στους αθλητές μας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε με το να δώσετε στην Ομάδα το όνομα της εταιρείας μας* και να είσαστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το έργο σας».

 

*Η ομάδα Handball για φέτος θα φέρει την ονομασία «Κιβωτόπουλος Α.Σ.Ο.Δ. Ασπροπύργου».

Χορηγια Κιβωτοπουλους - Α.Σ.Ο.Δ. ΑσπροπυργουMy project-1 (1)

Kivotopoulos Admin