Επίσκεψη στην Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ

ευρωχαρτική κιβωτόπουλος συνεργασία

Επίσκεψη στην Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ

ευρωχαρτική εγκαταστάσεις
Τις πόρτες της άνοιξε η Ευρωχαρτική ΑΕΒΕ για να υποδεχτεί την εταιρεία Κιβωτόπουλος στις κεντρικές εγκαταστάσεις και την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της στον Ασπρόπυργο.

Η ξενάγηση επικεντρώθηκε στην μονάδα επεξεργασίας χαρτιού, όπου είχαμε την ευκαιρία να δούμε μεταξύ άλλων και την νέα μονάδα παραγωγής χάρτου, η οποία διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και είναι πράγματι εντυπωσιακή ως προς τις δυνατότητές της.

Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν κυρίως να δοθεί η ευκαιρία στους εργαζόμενους της εταιρείας να αξιολογήσουν τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας των επενδεδυμένων κυλίνδρων, καθώς και των μηχανημάτων και των τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται. Η εμπειρία της ξενάγησης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας απέδειξε πως η νέα επένδυση στον πιο τεχνολογικά προηγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό αναδεικνύει την παραγωγική της δυναμική και καθοδηγεί την αγορά σε ανώτερης ποιότητας προϊόντα.

Με 35 χρόνια λειτουργίας στην επεξεργασία προϊόντων χάρτου και την παραγωγή υγρών απορρυπαντικών, η Ευρωχαρτική παραμένει συνεπής στην ποιότητα των δραστηριοτήτων της, στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών της.

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση της εταιρείας για την άμεση ανταπόκριση, την άδεια και προθυμία τους στο να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη στα πλαίσια της μακροχρόνιας και πολύ καλής συνεργασίας μας και τους κ. Καραμάνο Διευθυντή Παραγωγής και κ. Κοντογιάννη Διευθυντή Τεχνικού Τμήματος για την ξενάγηση και τον χρόνο που αφιέρωσαν.

Kivotopoulos Admin