Ψηφιακή μέτρηση της πίεσης και του φάρδους πατήματος των ελαστικών κυλίνδρων

patima-kylindrwn

Ψηφιακή μέτρηση της πίεσης και του φάρδους πατήματος των ελαστικών κυλίνδρων

  • ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΦΣΕΤ, ΤΗΝ ΦΛΕΞΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΥΤΥΠΙΑ.

 

Εάν θέλετε να έχετε το απόλυτο έλεγχο της παραγωγικής σας διαδικασίας θα πρέπει να γνωρίζετε γιατί το πάτημα ανάμεσα σε δύο ελαστικούς κυλίνδρους είναι τόσο σημαντικό.

Το πάτημα που προκύπτει από την συνεργασία δύο ελαστικών κυλίνδρων ή ακόμα και ενός μεταλλικού με έναν ελαστικό, είναι κρίσιμο όχι μόνο για την βιομηχανία των εκτυπώσεων, όπου καλείται να καθορίσει τα χαρακτηριστικά μεταφοράς της μελάνης, αλλά και για διάφορες άλλες διεργασίες που χρησιμοποιούν ελαστικούς κυλίνδρους και που απευθύνονται κυρίως  στον μεταποιητικό κλάδο.

Το φάρδος του πέλματος ποικίλει ανάλογα με τον τύπο της μελάνης και την τελική του ρευστότητα μετά την μηχανική του ανάμιξη. Οι δυναμικές ιδιότητες των ελαστικών κυλίνδρων επίσης αλλάζουν συνεχώς. Το ελαστικό οξειδώνεται, γερνά  και σκληραίνει. Τα χαρακτηριστικά του επίσης αλλάζουν από την θερμότητα που δημιουργείται από την τριβή κατά την διαδικασία της εκτύπωσης.

Η ψηφιακή μέτρηση του πατήματος έχει σχεδιαστεί  ώστε  να προσφέρει ακριβή δεδομένα και να διασφαλίζει ότι οι επιφάνειες συνεργασίας μεταξύ δύο κυλίνδρων είναι πάντοτε σωστά ρυθμισμένες.

Για ποιους λόγους ωφελεί να έχουμε βέλτιστη ρύθμιση στην συνεργασία δύο ελαστικών κυλίνδρων;

  • Βελτιωμένη παραγωγικότητα και εξοικονόμηση χρόνου
  • Εξασφαλισμένη ποιότητα εκτύπωσης
  • Οικονομία σε αναλώσιμα (ενέργεια, μελάνη, διαλύματα ύγρανσης, αναγόμωση)
  • Αντικειμενικός τρόπος για τον έλεγχο της παραλληλότητας των κυλίνδρων
  • Δυνατότητα ελέγχου της πρόωρης γήρανσης των ελαστικών επικαλύψεων (διόγκωση, συρρίκνωση, αύξηση στην σκληρότητα, μηχανική φθορά)

Η εταιρία Β. Κιβωτόπουλος ΑΒΕΕ, πιστή στην δέσμευσή της για την συνεχή ικανοποίηση των απαιτήσεων και προσδοκιών των πελατών της,  σας προσφέρει την νέα υπηρεσία ελέγχου των ελαστικών σας κυλίνδρων, ευελπιστώντας ότι θα μπορέσουμε να καλύψουμε μία από τις μεγαλύτερες ανάγκες σας στον τομέα των ελαστομερών επικαλύψεων.

Kivotopoulos Admin