Τελετή λήξης «Θριάσια 2019» – Μια υπέροχη βραδιά με τον Μανώλη Μητσιά

Θριάσια 2019 Κιβωτόπουλος

Τελετή λήξης «Θριάσια 2019» – Μια υπέροχη βραδιά με τον Μανώλη Μητσιά

thriasia-1 thriasia-2

Στις 29.9.2019 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Πολιτιστικού θεσμού Θριάσια, την οποία φέτος έντυσε με την μοναδική φωνή του ο κ. Μανώλης Μητσιάς και μας ταξίδεψε με τα διαχρονικά τραγούδια του Ξαρχάκου, Λοΐζου, Γκάτσου σε μία άλλη εποχή.

 

thriasia-3Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν και φέτος πολύ μεγάλη, καθώς το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλές και διαφορετικές πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες και όλα τα ενδιαφέροντα.

 

 

 

 

 

thriasia-5Η κα Άννα Κιβωτοπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Κιβωτόπουλος, παραβρέθηκε στη τελετή λήξης όπου συνεχάρη προσωπικά τον κ. Μελέτη Μπουραντά, πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ασπροπύργου, για το εξαιρετικό έργο του όλα αυτά τα χρόνια στον Δήμο.

Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε σε ένα Δήμο που αγωνίζεται και προσπαθεί να στηρίξει, όπως και να αφουγκραστεί τους Δημότες του. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που δημιουργεί αξίες και προσφέρει στους συμπολίτες της την δυνατότητα συμμετοχής του σε πνευματικά, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα.

 

 

Kivotopoulos Admin