Ενημέρωση προς τους πελάτες & συνεργάτες μας

#menoumespiti

Ενημέρωση προς τους πελάτες & συνεργάτες μας

Προς όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας,

Στην εταιρεία μας, η ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των ανθρώπων μας και του κοινωνικού συνόλου. Από το αρχικό ξέσπασμα της πανδημίας COVID – 19, έχουμε ενεργοποιήσει ομάδες ταχείας αντίδρασης που συντονίζουν τις στρατηγικές μας για την προστασία των ανθρώπων μας και τη διατήρηση της επιχειρησιακής συνέχειας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι έχουμε σχέδια που θα μας επιτρέψουν να διατηρήσουμε τις δραστηριότητές μας και να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας.

Η Β. Κιβωτόπουλος ΑΒΕΕ παραμένει προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση των πελατών της σε όλο τον κόσμο. Έχουμε κάνει προβλέψεις και σχέδια δράσης για να είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε τις δραστηριότητές μας και να σας εξυπηρετούμε.

Τα σχέδια ετοιμότητας έχουν σχεδιαστεί ώστε να ενισχύσουν την ασφάλεια των εργαζομένων μας, ενώ συνεχίζουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Τα σχέδια περιλαμβάνουν τον περιορισμό των ταξιδιών που δεν θεωρούνται κρίσιμης σημασίας και την παροχή πληροφοριών στο εργατικό δυναμικό και τους συνεργάτες μας σχετικά με τα προληπτικά μέτρα που μπορούν να λάβουν για να αποτρέψουν την εξάπλωση του κοροναϊού – καθώς και τις ενέργειες που πρέπει να αναλάβουν σε περίπτωση ασθενείας.

Καθώς αντιμετωπίζουμε αυτήν την κρίση από κοινού, θα παραμείνουμε επικεντρωμένοι στην ευημερία των υπαλλήλων μας, των πελατών μας και του κοινού. Θα συνεχίσουμε, με σύμμαχο την υψηλή μας τεχνική κατάρτιση, να προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένου του κοροναϊού.

#stayhome #staysafe #togetherwearestronger

Kivotopoulos Admin